Ga naar de inhoud

De Orakelmeisjes

De Orakelmeisjes – orakeldecks & tarot

Naast kunst maken en wandelen heb ik al van jongs af aan een fascinatie voor kaartendecks. Tarot, orakel, inzichtkaarten… you name it. Ik geloof dat je een kaart nooit ‘toevallig’ uit een deck trekt. Het wil je iets leren of je een kant op sturen. Een beetje magie houdt het leven leuk.

Het was dan ook geen toeval dat ik Jenneke van Genechten tegenkwam in mijn leven. Ze heeft dezelfde fascinatie, schrijft en is stiekem een lopend energetisch orakel. BOEM! Match. Dus we begonnen in 2019 ons bedrijf De Orakelmeisjes en startten met het creëren van kaartendecks. De samenwerking bleek magisch en de producten die we lanceerden gingen als een lopend vuurtje door het land. 

HEALING PLANTS
Dit orakeldeck bestaat uit ‘plantenmeesters’ die allen de helende kracht van een bloem, plant of kruid voor hun rekening nemen. Het deck bevat 47 luxe kaarten en een hardcover boek op A5-formaat. Extra leuk: bij elke kaart krijg je een tip over een etherische olie die bij de plantenmeester hoort. Dit deck is op het moment uitverkocht. 

Queen of Hearts Wisdom
Dit deck is een set van 54 speelkaarten die tegelijkertijd inzichtkaarten zijn omdat ze allemaal een unieke quote of levensles bevatten. Deze set is een tikkie brutaler dan HEALING PLANTS in het woordgebruik, maar met net zoveel liefde handgemaakt! Hier zit geen boek bij met uitleg; dit is een deck voor wie snel een inzichtje nodig heeft.  

HEALING CREATURES (lancering najaar 2024)
We brengen gemiddeld  één deck uit per jaar. Waar we begonnen met HEALING PLANTS in 2020, volgde Queen of Hearts Wisdom op eind 2021 en het Magical Notebook begin 2023. Dat bracht ruimte voor iets nieuws, dus we zitten op het moment midden in het creatieproces van een deck over krachtdieren en bijzondere wezens. Dit verwachten we te lanceren in het najaar van 2024. De look & feel wordt hetzelfde als HEALING PLANTS, zodat ze mooi naast elkaar matchen in de kast.
Lees hier alles  over HEALING CREATURES.

 

Deze decks zijn te koop via www.deorakelmeisjes.com. Daar verkopen we ook andere orakelspullen zoals beschilderde stenen, postkaarten, onze eigen kruidenthee, originele schilderingen van de kaarten, intentiekaarsen en cadeaupakketten. 

Heb je ook iets in de webshop van De Orakelmeisjes gezien en wil je graag besparen op verzendkosten? Dan kun je het pakketje ook laten combineren met een pakketje uit mijn webshop. Je kiest dan bij de webshop van De Orakelmeisjes voor afhalen en geeft in de opmerkingen aan dat je een pakketje bij mij hebt besteld.
Et voila, we voegen ze voor je samen!