Ga naar de inhoud

Logo ontwerp

Hoe gaat het ontwerpen van een logo in zijn werk? Allereerst hebben we een oriëntatie gesprek over jou en je bedrijf, dit kan online of bij mij in mijn atelier. Na dit gesprek ga ik aan de slag. Al mijn logo’s worden met de hand geïllustreerd en vervolgens gedigitaliseerd en helemaal druk klaar gemaakt. Binnen 4 weken krijg je een aantal schetsontwerpen. Aan de hand van deze schetsen kun je kijken wat je aanspreekt. Je mag ook combineren en aangeven wat je juist niet wilt. Hieruit komen een of twee nieuwe, definitievere ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Vanaf dit moment is het een kwestie van aanscherpen en het perfect maken van je logo. 

Veelgestelde vragen

 • wat kost een logo?
  Het ontwikkelen van een logo kost €750 (EX 21% BTW). Dit is inclusief het oriëntatie gesprek en de 3 correctiecondens. Naast een uniek ontwikkeld logo heb ik ook een ‘Logo Design starters deal’. Deze logo’s kosten €150,00 (EX 21% BTW).
 • Hoe lang duurt het ontwikkelen van een logo?
  Vanaf ons eerste gesprek ontvang je binnen 4 weken de eerste schetsen. Wanneer het logo helemaal klaar is hangt af van het proces en het aantal correctie rondes. Sommige logo’s zijn binnen 2 maanden helemaal klaar, andere logo’s hebben we een half jaar voor nodig. Soms komt er een klant bij me binnen en die heeft nog geen flauw idee wat ze eigenlijk precies wil, dan kan het wat langer duren dan bij een klant met een duidelijke visie.
 • Hoeveel correctie rondes krijg ik?
  Bij de prijs zitten 3 correctie rondes inbegrepen. Deze gaan in vanaf het moment dat je uit de schetsen hebt gekozen. Wil je na deze 3 correcties toch iets anders dan kost een nieuwe correctie ronde €65,00 (EX BTW).
 • Waar kan ik mijn logo allemaal voor gebruiken?
  Als het logo klaar is ontvang je deze in AI. PDF. JPEG en PNG. Waardoor je het logo dus overal kunt gebruiken. Van groot drukwerk tot visitekaartjes en online gebruik. 

Logo Design starters deal

Voor starters heb een mega deal. Soms weet je nog niet zo goed wat eigenlijk bij je bedrijf past en waar begin je dan met het ontwikkelen van je logo? En in sommige gevallen weet je pas wat je wilt als je het ziet. Dan is het een enorme stap om al meteen te gaan voor een eigen logo van €750. 

Ben jij nou nog op zoek naar een mooi logo, maar ben je de ware nog niet tegen gekomen. Dan zit er hier misschien wat voor jou tussen! Al deze logo’s zijn helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar voor maar €150,00 (EX 21% BTW). Het enige dat er nog moet gebeuren is dat we jouw bedrijfsnaam erin zetten! En we kunnen natuurlijk wel wat aanpassen in de kleur of lettertype als het nog nét niet helemaal klopt.

Zit er iets voor jou bij? Stuur dan een mailtje naar info@amberdelahaye.com

Super blij mee! Je hebt precies datgene gemaakt wat bij mij past. Mooi proces, prachtig eind resultaat!

Bodil Anaïs